14 soroceni – premianţi ai turneului internaţional ,,JUDO – nu are hotare”

0
78
Turneul Internaţional la judo pentru cadeţi, juniori şi tineret

În data de 8-10 decembrie, în raionul Soroca s-a desfăşurat Turneul Internaţional la judo pentru cadeţi, juniori şi tineret. A fost o activitate din cadrul proiectului transfrontalier ,,JUDO – nu are hotare”, implementat de Consiliul raional Soroca şi co-finanţat de Consiliul Judeţean Vaslui, România.

La eveniment au participat sportivi judocani de la cluburile sportive din judeţul Vaslui, România, sportivi de la Şcoala Sportivă Raională Soroca şi cluburi sportive din Republica Moldova cît şi antrenori, arbitri, oficialităţi din România şi Republica Moldova. Valoarea totală a proiectului a fost de 21836,00 EURO dintre care 19652 euro au fost alocaţi de Consiliul Judeţean Vaslui şi 2184 euro de Consiliul Raional Soroca.

După cum şi era de aşteptat, o evoluţie foarte bună au avut judocanii soroceni, care au ocupat nu mai puţin de 14 locuri premiante! Astfel, locul I şi titlurile de campioni ai competiţiei au fost câştigate de Bogdan Cetulean, Daniel Gherman, Cristian Bragarenco, Ihtiandr Fedco, şi Vadim Gheorghieş. În posesia medaliilor de argint au intrat Mihai Ceban şi Eugen Chiu, iar medaliile de brony au fost câştigate de Dan Vengher, Ştefan Zabulica, Igor, Zabulica, Adrian Moscalu, Igor Damian, Tudor Ciobanu şi Gheorghe Gheorghieş. Felcitări bravilor luptători şi antrenorilor Ştefan Dragan, antrenor emerit al Republicii Moldova, Vitalie Lohov şi Ion Ceban.

Dan AOLEI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.