Ziua Independenței la Soroca iarăși sub semnul COVID-ului, depuneri de flori în loc de activități tradiționale

0
864

Autoritățile raionale au făcut public programul activităților pentru zilele de 27 și 31 august 2021, care se vor limita de această dată la depuneri de flori de către un număr restrâns de persoane oficiale. În conformitate cu prevederile Hotărârii Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică nr.59 din 13 august 2021 și 16 august 2021, au fost aprobate noi măsuri de prevenire și control a infecției COVID-19. Astfel se permite organizarea evenimentelor publice în spații deschise cu condiția purtării măștilor de protecție în cazul în care distanța fizică de mai mult de 1 metru nu poate fi asigurată. Masca de protecție, trebuie să acopere atât gura, cât și nasul.

27 august 2021, Ziua Independenței Republicii Moldova:
09.45 – Depunere de flori – Monumentul lui Ştefan cel Mare şi Sfânt, Piața Libertății, mun. Soroca

10.00 – Depunere de flori la Complexul Memorial al Veteranilor de Război, str. Independenţei, mun. Soroca

10.30 – Decernarea nominanților cu Titlul Cetățean de Onoare a raionului Soroca și Diplomei de Onoare a Consiliului raional Soroca, Palatul de Cultură, str. Independenței 74 (et.2, sala mică)

31 august 2021, Ziua Limba Noastră cea Română:
10.00 – Depuneri de flori pe Aleea Scriitorilor cu prilejul Sarbătorii Naţionale „Limba Noastră”. Parcul ”Mihai Eminescu”, mun. Soroca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.