Ziua Independenței la Soroca iarăși sub semnul COVID-ului, depuneri de flori în loc de activități tradiționale

0
867

Autoritățile raionale au făcut public programul activităților pentru zilele de 27 și 31 august 2021, care se vor limita de această dată la depuneri de flori de către un număr restrâns de persoane oficiale. În conformitate cu prevederile Hotărârii Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică nr.59 din 13 august 2021 și 16 august 2021, au fost aprobate noi măsuri de prevenire și control a infecției COVID-19. Astfel se permite organizarea evenimentelor publice în spații deschise cu condiția purtării măștilor de protecție în cazul în care distanța fizică de mai mult de 1 metru nu poate fi asigurată. Masca de protecție, trebuie să acopere atât gura, cât și nasul.

27 august 2021, Ziua Independenței Republicii Moldova:
09.45 – Depunere de flori – Monumentul lui Ştefan cel Mare şi Sfânt, Piața Libertății, mun. Soroca

10.00 – Depunere de flori la Complexul Memorial al Veteranilor de Război, str. Independenţei, mun. Soroca

10.30 – Decernarea nominanților cu Titlul Cetățean de Onoare a raionului Soroca și Diplomei de Onoare a Consiliului raional Soroca, Palatul de Cultură, str. Independenței 74 (et.2, sala mică)

31 august 2021, Ziua Limba Noastră cea Română:
10.00 – Depuneri de flori pe Aleea Scriitorilor cu prilejul Sarbătorii Naţionale „Limba Noastră”. Parcul ”Mihai Eminescu”, mun. Soroca.


Articolul precedentVeteranii fotbalului din Soroca au fost mai buni decât veteranii fotbalului de la Sângerei
Articolul următorCei mai buni agricultori din raionul Soroca au primit DUPĂ MUNCĂ ȘI RASPLATĂ!
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.