Zeama moldovenească ocupă locul 95 în Top 100 cele mai bune supe din lume

0
264

  Potrivit unui top realizat de Taste Atlas, zeama moldovenească se află pe locul 95 în top 100 cele mai bune supe din lume, scrie agora.md

  Pe locul întâi în topul celor mai delicioase supe din lume se află – Ramen – o supă de tăiței care a apărut pentru prima dată în Japonia în 1910, când bucătarii chinezi combinau tăițeii cu o supă sărată.

  Pe ultimul loc în top s-a clasat Salmorejo – o supă andaluză răcoritoare care se servește în mod tradițional rece. Este deosebit de populară în zilele calde de vară. Supa constă dintr-ul pireu din roșii, pâine, usturoi, ulei și oțet.

  Zeama, în traducere textuală are câteva semnificații, una dintre ele fiind: „supă”, „fiertură”. Nutriționiștii spun că zeama este un fel de mâncare destul de caloric, deoarece conține multă proteină de pasăre.

Articolul precedentSondaj: Cum să-i pomenim corect pe răposaţi de Blajini?
Articolul următorMasterClass de Jiu-Jitsu Brazilian organizat în Drochia
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.