Zăpada în aprilie: un fenomen rar sau o nouă normalitate? / VIDEO

0
128

Primăvara aduce cu sine o deszăpezire mai dificilă decât iarna. Administrația de Stat a Drumurilor (ASD) a informat că începând de marți seară și până miercuri dimineață, unitățile teritoriale ale S.A „Drumuri” au intervenit în 14 raioane din Republica Moldova, inclusiv Briceni, Ocnița, Edineț, Râșcani, Dondușeni, Soroca, Drochia, Glodeni, Bălți, Sângerei, Florești, Fălești, Ungheni și Orhei.

Pentru a preveni accidentele din cauza gheții și zăpezii, ASD a mobilizat 69 de utilaje speciale, care au împrăștiat peste drumuri 531 de tone de materiale antiderapante și 22 de tone de sare tehnică. Conducătorii auto sunt îndemnați să conducă cu prudență, să adapteze viteza la condițiile de circulație specifice iernii, să respecte regulile de circulație și indicatoarele rutiere și să nu pornească neechipați la drum.

Până joi dimineața, 6 aprilie, Codul galben de condiții meteorologice complicate va fi în vigoare pe întreg teritoriul țării. Raionul Dondușeni a fost acoperit de un strat gros de zăpadă, urmăriți în video-ul de mai jos.

Articolul precedentȘi-a înjunghiat profesoara pe motiv că le-a dat elevilor un test neanunțat
Articolul următorUn câine turbat depistat în satul Băxani, animalul a fost nimicit
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.