(VIDEO/FOTO) Hohote de râs și dispoziție bună la concursul TVC 2018

0
536

Patru echipe de elevi din raionul Soroca s-au întrecut la glume,  în cadrul concursului de umor “TVC”. Este vorba despre echipa LT „Constantin Stere”, „Moldovenii”; echipa „O-ho-ho!” de la LT „Ion Creangă”; „Minerva”, echipa gimnaziului Rublenița; „Prietenia”, echipa gimnaziului Slobozia-Cremene.

Pregătite cu glume pipărate și dorință de victorie, echipele au parcurs mai multe probe: prezentarea, în care au vorbit despre echipă și membrii acestora în spiritul concursului, adică cu umor; a doua probă se intitulează “O zi din viața tinerilor”, în care participanții au prezentat cum au știut ei mai bine cum își petrec o zi. Echipele au demonstrate filmulețe video, în care regizorii și actorii sunt chiar ei. Ulterior, echipele au fost supuse unei probe-surpriză. Membrii fiecărei dintre echipe a extras câte trei plicuri, în care se erau fragmente din fraze, zicale cunoscute, pe care ei trebuiau să le completeze, cu umor bineînțeles.

“Tinerii de ieri și de azi” le-a permis concurenților să de-a frâu liber imaginației și să facă o paralelă între timpurile actuale și tinerețea părinților sau a buneilor. Astfel, în scenetele echipelor au fost prezente atât elemente din viața contemporană, cum ar fi internetul, rețelele sociale etc, cât și cele din viața tinerilor din trecut: vestimentația demodată, obiceiuri uitate etc.

La “proba căpitanilor”, liderii echipelor și-au pus întrebări reciproc, iar unele răspunsuri au stârnit hohote de râs în public, dar și în juriu.

Din juriu au făcut parte: Ion Babici, fondatorul CRT “DACIA”, Vasile Sulima, profesor la Colegiul de Arte „Nicolae Botgros”, Valentin Calenicenco,  șef Secție securitate publică a Inspectoratului de Poliție Soroca, Fiodor Bordian, viceprimarul municipiului Soroca și președintele juriului, Vladimir Nicuța, vicepreședinte al raionului. Jurații au evaluat simțul umorului demonstrat de echipele concurente, iar cel mai mare punctaj l-a acumulat echipa „O-ho-ho!” de la LT „Ion Creangă”.

Învingătorii au primit trofeul și Premiul Mare în valoare de 1000 lei. Diplome și premii au primit și celelalte echipe participante.

Vedeți în continuare festivitatea de premiere a concursului.

Concursul este organizat de CRT “DACIA”, în parteneriat cu primăria Soroca și Consiliul raional Soroca. “Observatorul de Nord” este partener media al evenimentului.

Articolul precedentVezi cum a fost sărbătorită Ziua Drapelului la Soroca (VIDEO/FOTO)
Articolul următorFotografia zilei: Caut stăpân!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.