Veronica Ghervas: „Îmi place foarte mult meseria mea, în ea mă regăsesc”

0
729

Veronica Ghervas în vârstă de 34 de ani, este mamă a doi copii și o bună soție. Pe lângă grijile casnice ea are un hobby sau mai bine zis o ocupație, ce-i aduce plăcere și venit.

Femeia de aproape șase ani este manichiuristă. Această meserie nu a planificat să o învețe și nici habar nu avea că este ceea de ce avea ea nevoie. Lucrând în Rusia cu un grafic flexibil, femeia căuta o ocupație, și astfel o prietenă i-a propus să-și încerce talentul în sfera frumuseții. „Ea îmi zicea din start că o să-mi reușească, eu având oricum intenția de a-mi ocupa timpul, am zis de ce nu? Și am încercat”.

Cu timpul Veronicăi îi plăcea mai mult și mai mult ceea ce face și a mers la cursuri. Având surse proprii, pentru că lucra, ea a reușit să-și procure singură utilajul. „La început le făceam unghiile doar cunoscutelor mele, după ce am trecut cursurile, am început să iau și alte femei, care mereu plecau mulțumite de la mine”.

Veronica nu-și imaginează să-și schimbe vreodată specialitatea, ea se vede doar manichiuristă. Lucrul pe care îl face o relaxează și o umple de energie. Cel mai plăcut lucru fiind clientele mulțumite. Femeia mereu a fost susținută în ceea ce face de către soț și fiica mai mare, care au grijă de bebeluș atâta timp, cât mama lucrează.


  • ETICHETE
  • VP
Articolul precedentRublenița: azi, “capitala” accidentelor din raionul Soroca
Articolul următorÎncepând cu data de 11 decembrie, trenul Chișinău – București va circula în fiecare zi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.