Veniți acasă, soroceni! ODIMM vă poate oferi 250.000 lei pentru a începe o afacere aici, acasă

0
352

  Directoarea Organizației pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii din Moldova (ODIMM), Iuliana Costin, a declarat recent, că organizația pe care o conduce poate oferi, celor care vor reveni acasă de peste hotare, până la 250.000 lei, pentru a iniția propria afacere aici, în Republica Moldova. 

”ODIMM implementează o gamă largă de programe de suport în business destinate diferitor categorii de companii, administrează un Fond de granturi a creditelor cu produse financiare accesibile și susține antreprenorii la toate etapele de dezvoltare a afacerii.

Avem în gestiune un instrument de suport antreprenorial special pentru migranți – Programul de Atragere a Remitențelor în Economia PARE 1+1, prin intermediul căreia cerățenii noștri pot beneficia de consultanță și instruire și au posibilitatea de a accesa un grant în valoare de până la 250.000 de lei. Ne dorim ca R. Moldova să devină locul atractiv pentru inițierea și dezvoltarea afacerilor de succes”, a declarat Iuliana Costin.

Ce cred sorocenii aflați peste hotare despre acedastă oportunitate?

Sergiu T. (Italia): „Este o veste foarte bună și nu este exclus să rfevin acasă. Prima dată când ni se acordă o astfel de oportunitate și ar fi păcat să n-o fructificăm. Mai greu o să ne fie cu copiii care deja merg la școală aici, dar poate rezolvăm și această problemă

Diana S. (Portugalia): „Sincer vorbind, sună prea frumos ca să fie adevărat. Personal nu cred că am sănătate și cunoștințe pentru a deschide o afacere în Republica Moldova. Este prea târziu, dar cei mai tineri ar putea să beneficieze de acest sprijin”.


Articolul precedentÎnceput promițător pentru fotbaliștii din raionul Soroca, în campionatul Republicii Moldova
Articolul următorZi de doliu astăzi. Să ne aducem aminte de victimele regimurilor totalitare și autoritare
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.