Meriți o poveste de iarnă

0
262

Călătoria este singurul lucru care se poate cumpăra și care te face mai bogat. Si pentru ca iarna ne bate la ușă, haideți sa profităm de peisajul deosebit al acestui sezon, să ne bucurăm privirea și sufletul cu splendoarea munților, să respirăm aerul de munte cu efecte senzaționale asupra organismului, să ne relaxăm și totodată să ne distrăm în cele mai frumoase zone montane.

Imaginați-vă cât de frumos este să petreci Crăciunul și Revelionul undeva în munți, Agenția de Turism Valentina Tur v-a pregătit o gamă largă de oferte pentru vacanta la munte 2017-2018 în cele mai populare țări: Ucraina, România și Bulgaria. În acest articol vă vom familiariza cu cele mai bune oferte ale sezonului!

Vacanta la munte în Romania

În ultimii ani, România a surprins plăcut turiștii care își petrec vacanța de iarna la munte, prin gama largă de servicii, deschiderea noilor hoteluri moderne și renovarea celor vechi, oferind condiții de cazare excelente. Valentina Tur va sugerează să vă petreceți vacanța în cele mai populare stațiuni: Sinaia, Poiana Brașov, Predeal și altele.
Aceste stațiuni sunt cele mai populare datorita peisajelor montane care îți taie respirația și a aerului revigorant. Aici găsim hoteluri confortabile de 3,4 și 5 stele care oferă condiții bune de cazare la un preț accesibil. Condițiile meteorologice sunt excelente și permit practicarea sporturilor de iarnă.

În zonele montane din luna noiembrie până în luna aprilie, stratul de zăpada de obicei este de 50-100 cm. În stațiunea Poiana Brașov se poate schia și pe timp de noapte, aici veți găsi 7 pârtii de schi de diferite grade de dificultate, diferite tipuri de ascensoare și telecabine.

Vacanta la munte în Bulgaria

Bulgaria este țara unde poți să-ți petreci vacanța în orice perioadă a anului. Bulgaria oferă turiștilor pachete turistice atractive de schi și cazare în hoteluri SPA. Bulgaria este o țară minunată cu peisaje superbe, un loc ideal pentru vacanțe și concedii, potrivit pentru persoane de toate vârstele. Chiar dacă călătoriți de unul singur, cu familia sau cu prietenii aici veți găsi ceea ce căutați, dar cel mai important puteți găsi oferte pentru orice buget.

Agenția de Turism Valentina Tur v-a pregătit în acest sezon cele mai bune oferte de cazare în cele mai bune hoteluri la prețuri mici pentru o vacanță de neuitat alături de cei dragi.

Vacanta la munte în Ucraina

Pentru a te bucura de splendoarea munților și a practica sporturile de iarnă nu e necesar să străbați mii de kilometri. Stațiunile montane din țara vecină vă pun la dispoziție oferte destul de bune pentru a vă petrece vacanța de iarnă. Ucraina din an în an se bucură de un număr tot mai mare de turiști. În Ucraina de vest clima este blândă, iar natura de o frumusețe deosebită, ceea ce oferă iubitorilor de a schia momente plăcute.

Zăpada pe pârtiile din Ucraina durează, de obicei, din decembrie până în luna aprilie, aici pârtiile sunt de diferite grade de dificultate, atât pentru profesioniști cât și pentru începători. Stațiunile din Ucraina vă oferă toate condițiile pentru sport, afaceri și relaxare, prețuri accesibile și condiții bune de cazare în hoteluri confortabile, vile sau cabane de 3,4 și 5 stele.
În anul nou trebuie să pășești cu gânduri bune, emoții pozitive și entuziasm.

Desigur, asta o poți face și acasă în fața televizorului, dar este mult mai interesant și plăcut să faci o călătorie de neuitat și sa aduni frumoase trăiri și experiențe.

Agenția de turism Valentina Tur este dispusă să răspundă la întrebările d-voastră la numărul de telefon +373 602-30-830 și în oficiile din orașele Soroca, Drochia, Râșcani, Florești.
Vă așteptăm cu drag!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.