Următoarea săptămână ziua va fi cu plus, iar noaptea vom avea și până la -7 grade Celsius

0
54

   Meteorologii ne promit un sfârșit de săptămână mai cald decât precedentul. Astăzi, bunăoară, vom avea până la +7 în termometre.  Sfârșitul acestei săptămâni ne surprinde cu temperaturi generoase. Astăzi maximele vor fi cuprinse între +7 și +9 grade Celsius. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab din sud. Presiunea atmosferică va fi normală.

Prognoza meteo pentru 22 - 28 ianuarie

Noaptea vom avea temperaturi negative de până -2..-5 grade la Soroca.  Aceste temperaturi se vor menține până luni inclusiv, 25 ianuarie, când sunt anunțate și ninsori. De marți vremea se răcește, iar ziua vor fi între -2 și +3 grade Celsius.

Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, în data de 20 ianuarie 1948 a fost înregistrată temperatura de +12,6 grade Celsius, fiind consideră cea mai caldă zi de 20 ianuarie de la începutul măsurărilor termice, adică din 1886. Valoarea minimă din această zi a fost înregistrată în anul 1963 și era de -28,4 grade Celsius.


Articolul precedentAstăzi au fost înregistrate 670 de persoane infectate și 16 decese
Articolul următorEuro și dolarul continuă să crească
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.