Unde te poți distra în acest weekend?

0
111

Dacă încă nu aveți planuri pentru weekend-ul acesta, acum e momentul potrivit  ca să vi le faceți. Sâmbăta și duminica vine cu evenimente deosebite, spectacole, expoziții și cinema în aer liber. Deci, scoateți pixul, agenda și notați-vă.

Mai jos puteți găsi lista cu o gamă largă de activități, care pot deveni preferatele voastre sau ale copiilor voștri.

CABARET SHOW

20 AUGUST, sâmbătă, vă dăruim o seară feerică CABARET SHOW Scufundați-vă în atmosfera veritabilului Cabaret,
cu numere de dans, sub eghida celui mai arătos prezentator! Întâmpinarea oaspeților la 19:00
Intrarea liberă!

Cămara Fest

Vino la 20 și 21 august pe explanada Parcului “Alunelul” să iei acasă cele mai dulci fructe, cele mai gustoase legume, vinuri mari de la crame mici, brânzeturi și cașcavaluri speciale și multe alte bunătăți toate crescute și produse de micii producători locali!
Numai împreună facem din Moldova un loc mai bun!

Nuntă în cer 

Romanul „Nuntă în cer” reprezintă o poveste de dragoste a doi bărbați, care au cunoscut dragostea absolută. Este o confesiune tulburătoare despre iubirea perfectă, care înseamnă predestinare.
Un spectacol care abordează tema cuplului cu multiplele sale căutări și neliniști, într-o unitate primordială a spiritului uman.

Spectacolul “Madame Bovary”

Piesa e povestea tragică a Emmei Bovary, o femeie cu o căsnicie nefericită, cu un soț mediocru, cu niște amanți egoiști și prea multe iluzii romantice, cautând în continuu iubirea zugrăvită în cărți chiar dacă trăiește lângă un bărbat anost ce nu bănuiește nimic din zbuciumul emoțional care marchează existența soției sale. Întreaga stare lăuntrică a acestui personaj controversat, ce reprezintă simbolul decăderii morale eterne, a adus pe scena Teatrului Geneza Art, momente pline de dragoste, erotism, răzbunare și ură.

Festivalul “Tezaur Național” ediția a II

Vino pe 20 și 21 august la Rezervația Cultural-Naturală ”Orheiul Vechi” să te bucuri de spiritul autentic îmbinat cu elemente moderne.

Vino să trăiești emoții de neuitat, să te bucuri de frumusețea naturii, să retrăiești mândria purtării portului popular, să te delectezi cu bucatele tradiționale alături de Tezaur Media TV și să savurezi un program cu diverse activități precum:

 • Muzică de Calitate cu zeci de Artiști ai Neamului și Ansambluri Folclorice,
 • Parada Portului Popular,
 • Expoziția Zestrea Neamului,
 • Hora PĂCII,
 • Bucătăria Tradițională,
 • Târgul Meșterilor Populari Tradiționali și Artizanali,
 • Târgul Producătorilor Autohtoni,
 • Orășelul Vinului,
 • Ateliere de Creație,
 • Orășelul copilăriei,
 • Focul de Tabără,
 • Balul Măștilor Tradiționale,
 • TOMBOLA cu super premii

  WOW! YardSale

  Un iarmaroc fenomenal în inima capitalei, unde poți găsi de toate: de la produse vintage până la accesorii selecte, ecofood și dulciuri deosebite.

  În acest weekend ne vom delecta cu muzică bună și șampanie rece, stând cu prietenii pe beanbagurile amenajate.
  20 și 21 august, lângă Teatrul Gastronomic
  Începe ziua cu un branch de trei etaje din Central Cafe și continuă până la apusul soarelui.
  Intrarea este gratuită!
  Urmărește-ne și află mai multe despre program, vom avea și dansuri!

  Задача: открыть каждому дверь в художественный акт, в слышание и воплощение тонких неожиданных импульсов. И тогда станет ясно, зачем жизни искусство, как оно преображает нас и реальность.

  ЭТО БЕСПЛАТНО, ПОТОМУ ЧТО КАРНАВАЛ.
  СПРАВКИ ПО ТЕЛЕФОНУ +(373)78280708

  Fish&Wine by CRICOVA

  Vă invităm să petreceți o seară relaxantă în compania vinurilor CRICOVA acompaniate de cele mai savuroase bucate gătite din pește. “Fish&Wine by CRICOVA” se va desfășura în Terasa Regatul Vinului care deschide o priveliște impresionantă spre natura și stîncile din localitate.
  Vino sîmbătă, 20 august, începînd cu orele 18.00 în Terasa Regatul Vinului să profităm la maxim de ultimele seri ale acestei verii.

  HODINA FEST 2022

  Hai la Hodina binemeritată! Vino din 20 august, cu gașca și cortul, sau pe 21 august să petreci o zi de hodină pe malul Nistru. Ți-am pregătit 6 zone: WELNESS, KITCHEN, SHOPPING, WORKSHOPS, ART, CAMPING

  Eugen DOGA – 85

   

  ATENȚIE! Locația pentru ”Eugen DOGA – 85” este Moldexpo, în aer liber. Amenajat cu scaune (bănci în zona Main și scaune individuale în zona VIP), chiar lângă parcul ”Valea Morilor” lângă restaurantul ”Madison Park”.

  Aniversarea oficială a 85 ani, ai Maestrului Eugen DOGA!
  ”Eugen DOGA – 85” este un eveniment unic, exclusiv și istoric!

   

Articolul precedentȘapte meșteri populari din raionul Soroca vor saluta Bucovina din partea Basarabiei
Articolul următorCetatea Soroca a fost vizitată de un grup de reprezentanți ai mediului de afaceri și administrației publice din raioanele Cahul și Ungheni

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.