Un sorocean a participat la competiția chinologică ,,Biatlon în memoria locotenent-colonelului Veaceslav Oșovschii ediția 2022”

0
314

Recent, în regiunea localității Zagarancea din Ungheni, s-a desfășurat competiția chinologică ,,Biatlon în memoria locotenent-colonelului Veaceslav Oșovschii ediția 2022”. La această manifestație a participat și soroceanul Ghenadie Țenti, agent superior din cadrul Secției pază și escortare a Penitenciarului nr. 6 din Soroca.

La eveniment s-au prezentat 19 echipe canine, au fost reprezentați ai diferitor structuri de forță din Republica Moldova printre care și reprezentanții Administrației Naționale a Penitenciarelor.

La această competiție toți chinologii împreună cu camarazii lor patrupezi au demonstrat că sunt echipe puternice și au o pregătire fizică bună îmbinată cu rezistență de fier.
Conform regulamentului, competiția a avut loc în câmp deschis, iar traseul ce trebuia parcurs se întindea pe o distanță de 8 km. Participanții alături de patrupezii lor, au fost puși în situația de a depăși obstacolele, îndeplinind cu exacticitate indicațiile inspectorului-chinolog.
Pentru participarea în cadrul competiției, domnul Ghenadie Țenti, angajatul Penitenciarului nr. 6 din Soroca a primit medalia ,,Pentru cooperare” a Poliției de Frontieră iar echipa ANP a fost decorată cu Diplomă de onoare.
sursa foto: Penitenciarul nr.6-Soroca

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.