Un floreștean de 25 de ani a fost depistat la PTF cu cinci acte românești, cu semne rezonabile de falsificare

0
82

  Polițiștii de frontieră din Punctul de Trecere al Frontierei Cahul au depistat în fluxul de călători un șofer din R. Turcia care avea două permise de conducere neveridice și un conațional – cu cinci acte străine falsificate. 

 Una din persoanele documentate este un locuitor al raionului Florești, în vârstă de 25 de ani. Tânărul a fost identificat în fluxul pasagerilor de la ruta „Moldova-Franța”. Acesta a camuflat printre lucrurile personale cinci acte românești, cu semne rezonabile de falsificare. Toate documentele erau perfectate pe numele a cinci persoane străine. Despre cele descoperite conaționalul nu a putut explica.

Conform procedurilor legale, pe numele persoanelor implicate au fost întocmite acte de constatare a ilegalității, documentele fiind ridicate și transmise spre expertiză. Cercetările sunt continuate de către polițiștii de frontieră din Direcția regională SUD, în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor. (SURSA: Radio Chișinău)


  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentCazul tragic de la Gribova: tânăra de 18 ani ar fi decedat în urma unei întâmăplări nefericite
Articolul următorSoroca: când și unde vor fi deconectări programate ale energiei electrice, în legătură cu executarea lucrărilor de întreținere
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.