Un bărbat s-a mutat la mall ca să nu plătească chiria și facturile

0
218

Michael Townsend, un bărbat din Statele Unite ale Americii, s-a mutat într-o cameră nefolosită din mall, unde a trăit ani de zile înainte de a fi descoperit. Bărbatul și-a dorit să scape de plata unei chirii și a utilităților, așa că a decis să se mute într-o cameră dintr-un centru comercial, pe care și-a amenajat-o ca un adevărat apartament. Acolo, acesta a trăit timp de patru ani de zile, iar în toată această perioadă nimeni nu l-a deranjat.

Potrivit Mirror, bărbatul a observat pentru prima dată spaţiul nefolosit din Providence Place Mall, situat în Rhode Island, SUA, în anul 1999. La o privire mai atentă, i s-a părut că încăperea era formată întâmplător, din cauza pereţilor celorlalte spaţii comerciale care o împrejmuiau.

„În preajma Crăciunului, în 2003-2004, era şi o reclamă la radio: o voce entuziasmată de femeie vorbea despre cât de grozav ar fi să poţi locui la mall. Insista că la mall nu ai parte doar de o experienţă uimitoare de shopping, ci şi că acesta îţi pune la dispoziţie tot ce ai nevoie pentru a duce o viaţă sănătoasă”, a scris Michael Townsend pe un site-ul său.

”Planul a fost să stau la mall doar o săptămână, întrucât nu mă gândeam că nu era simplu să trăiesc acolo, însă m-am răzgândit. Am ajuns să-mi doresc să trăiesc acolo și am reușit timp de aproape patru ani.”, a mai precizat acesta, care a recunoscut, însă, că a fost ajutat de prieteni să-și transforme ”visul” în realitate.

Agenţii de pază au sesizat că ceva nu este în regulă şi i-au prins chiar înainte să înceapă amenajarea unor noi zone din locuinţa improvizată, astfel că bărbatul a ajuns în fața instanței. El nu a ajuns în închisoare, dar nu mai are voie să intre la mall pentru tot restul vieții.

SURSA: www.digi-world.tv/stiri/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.