Un bărbat din Florești a achitat 250 de euro pentru a deveni cetățean al României

0
558

Un bărbat în vârstă de 38 de ani din raionul Florești și-a cumpărat un buletin de identitate românesc și intenționa să se legitimeze peste hotare. Astfel, potrivit Poliției de Frontieră, cazul a fost înregistrat noaptea trecută în punctul de trecere a frontierei Leușeni-Albița.

Pentru formalitățile de control, direcția ieșire din țară, s-a prezentat bărbatul, care era pasager al rutei „Moldova-Italia”. Acționând conform analizei de risc, polițiștii de frontieră au supus unei verificări adiționale pasagerul. Ca urmare, în lucrurile personale a fost depistată o carte de identitate cu însemnele autorităților române, care ar fi eliberată pe numele moldoveanului.

La cercetarea amănunțită, oamenii legii au stabilit că buletinul românesc este falsificat. Conaționalul a recunoscut că actul este cumpărat, ar fi achitat 250 de euro. Ulterior, oamenii legii au inițiat o anchetă pe acest caz pentru a stabili toate circumstanțele incidentului.

sursa: știri.md

Articolul precedentAstăzi este ultima zi când comercianții pot solicita compensații pentru trecerea la activitatea independentă
Articolul următorPerepețiile matinale ale unui șofer turmentat cu un porc în portbagaj
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.