Un adolescent din Soroca este suspectat că a jefuit un bărbat în plină stradă

0
277

În noaptea de 30 aprilie, minorul de 17 ani ar fi sustras în mod deschis portmoneul unui bărbat din raionul Soroca în care s-ar fi aflat o sumă de 20 000 lei. Victima de 30 de ani se afla pe o stradă din oraș, când la un moment dat o persoană necunoscută a aplicat violența și i-a sustras în mod deschis portmoneul, după care a fugit într-o direcție necunoscută.

Victima a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportată la spitalul raional Soroca.
În urma măsurilor întreprinse de polițiști, la scurt timp tânărul a fost identificat și escortat la Inspectoratul de Poliție Soroca. În cadrul audierilor, acesta și-a recunoscut vina, iar asupra sa a fost depistată o parte din banii care i-ar fi sustras.

Anterior, tânărul a mai fost atras la răspundere pentru cazuri similare. Acesta este reținut în izolatorul de detenție provizorie al subdiviziunii. Pe caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Dacă va fi găsit vinovat, conform legii penale, suspectul riscă pedeapsă cu închisoare de la 5 la 7 ani cu (sau fără) amendă în mărime de la 42 500 la 67 500 lei.

Sursa: Inspectoratul de Poliţie Soroca

Articolul precedentUn bărbat din raionul Soroca tras pe dreapta de polițiști pentru că mergea beat cu un motocultor răpit / VIDEO
Articolul următorCum s-a sinucis Adolf Hitler în buncărul său de sub Berlin când nu mai putea câștiga războiul
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.