Un adolescent din Soroca este suspectat că a jefuit un bărbat în plină stradă

0
270

În noaptea de 30 aprilie, minorul de 17 ani ar fi sustras în mod deschis portmoneul unui bărbat din raionul Soroca în care s-ar fi aflat o sumă de 20 000 lei. Victima de 30 de ani se afla pe o stradă din oraș, când la un moment dat o persoană necunoscută a aplicat violența și i-a sustras în mod deschis portmoneul, după care a fugit într-o direcție necunoscută.

Victima a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportată la spitalul raional Soroca.
În urma măsurilor întreprinse de polițiști, la scurt timp tânărul a fost identificat și escortat la Inspectoratul de Poliție Soroca. În cadrul audierilor, acesta și-a recunoscut vina, iar asupra sa a fost depistată o parte din banii care i-ar fi sustras.

Anterior, tânărul a mai fost atras la răspundere pentru cazuri similare. Acesta este reținut în izolatorul de detenție provizorie al subdiviziunii. Pe caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Dacă va fi găsit vinovat, conform legii penale, suspectul riscă pedeapsă cu închisoare de la 5 la 7 ani cu (sau fără) amendă în mărime de la 42 500 la 67 500 lei.

Sursa: Inspectoratul de Poliţie Soroca

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.