Ultima oră! Prețul la curentul electric ar putea scade, până la 4 lei/kWh, chiar în zilele apropiate

0
1207

 În cadrul unei conferințe de presă, care are loc chiar acum la Chișinău, Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spânu, a declarat ca prețul la curentul electric ar putea scade, chiar în lzilele următoare. Or, în urma înțelegerilor cu cei de la MoldGres s-a decis că în perioada decembrie 2022-martie 2023 Republica Moldova să fie asigurată stabil cu curent electric, indiferent de situația din Ucraina.

Astfel, la cererea Comisia Situații Excepționale, Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică va revedea prețurile la curentul electric, în sensul micșorării, iar prețul ar putea fi, în opinia ministrului, de până la 4 lei/kwh.

 

  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentJustConsult te ajută să-ți perfectezi actele românești la Bălți /VIDEO
Articolul următorAndrei Spânu: Avem rezerve de gaze pentru două luni, iar în fiecare zi stocul se completează
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.