ULTIMA ORĂ: În trei zile vom avea noi tarife la energia electrică

0
522

  Comisia pentru Situații Excepționale a decis că, Premier Energy și Furnizarea Energiei Electrice Nord  să înainteze către Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică, în termen de o zi lucrătoare de la data semnării noilor contracte de procurare a energiei electrice, cererea de ajustare a prețurilor reglementate pentru furnizarea energiei electrice. 

Astfel, ANRE va examina și va aproba, în termen de 3 zile lucrătoare, prețurile reglementate pentru furnizarea energiei electrice.

  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentAndrei Spânu: Contractul cu MGRES este o decizie care aduce stabilitate, previzibilitate și preț mai bun la electricitate
Articolul următorFotografia zilei: Iarna la Soroca – câțiva centimetri de zăpadă, dar câtă bucurie!
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.