Trucul prin care putem să ne reînnoim șosetele

0
60

Mulți oameni preferă să aibă grijă de hainele lor cu atenție pentru a menține culorile intacte. Dacă vă încadrați în această categorie, vă prezentăm un truc eficient pentru a revigora șosetele uzate.

Pentru acest truc, veți avea nevoie de bicarbonat de sodiu, săpun și sare. Aceste produse vă vor ajuta să îndepărtați petele și să revitalizați țesăturile. Primul pas este să adăugați două căni de apă caldă într-un recipient. Apoi, amestecați cu bicarbonat de sodiu până când săpunul și sarea se dizolvă complet.

Pasul doi constă în imersarea șosetelor în soluție. Este recomandabil să lăsați compoziția să acționeze pentru o perioadă. Substanțele vor pătrunde în țesătură și vor face magie. După doar câteva minute, veți observa că șosetele arată ca noi. Pentru rezultate uimitoare, lăsați-le în soluție timp de 20 de minute. După expirarea timpului, scoateți șosetele din soluție și spălați-le la un program normal. Rezultatul se va vedea doar după ce acestea se usucă.

Bicarbonatul de sodiu este baza multor trucuri utile. Puteți amesteca bicarbonatul cu puțină apă până când obțineți o pastă. Apoi, aplicați pasta pe petele murdare și lăsați-o să acționeze câteva minute. Acest lucru va permite substanței să pătrundă mai bine în țesătură.

Pentru hainele cu pete, le puteți pune în mașina de spălat la un ciclu normal. Veți observa că petele au dispărut. Cu acest truc simplu, puteți prelungi durata de viață a hainelor preferate și nu va trebui să vă despărțiți de ele.

  • ETICHETE
  • EC
Articolul precedentCe trebuie să faci dacă ţi-a intrat o musculiţă beţivă în pahar
Articolul următorCuriozități (V): Oul a fost după sau O găină poate depune, în medie, până la 19 ouă pe an

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.