„Trenulețul păcii”, cu 83 de pasageri în vagoane, a ajuns la Chișinău

0
160
 Despre aceasta a anunțat ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spânu. Astfel,  primii 83 de pasageri au ajuns în Chișinău, duminică dimineață, iar alții 64 urmează să meargă spre Kiev în seara zilei de astăzi.
  Vă reamintim că, a fost lansată cursa feroviară Chișinău – Kiev. De la Chișinău trenul  cu șapte vagoane va pleca în zilele pare ale lunii, iar de la Kiev – în zilele impare. Durata călătoriei va fi de 18 ore, iar costul între 900 și 1261 de lei, în funcție de clasa de confort. Ulterior, informează Căile Ferate Moldovenești, prețul unei călătorii va fi de 870 de lei.

 


  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentGata cu temperaturile de vară. În sfârșit, toamna își intră în drepturi
Articolul următorSoroceanul Vitalie Damașcan înscrie gol la Botoșani și aduce trei puncte pentru echipa din Voluntari
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.