Trecerea frontierei pe la Soroca, Vasilcău și Cosăuţi este suspendată

0
225

Comisia raională Extraordinară de sănătate publică la ședința din 16 martie 2020 a luat decizia de a interzice autorizarea trecerii frontierei de stat moldo – ucrainiene prin punctele de trecere deschise traficului local (Soroca – Ţekinovca, Vasilcău – Velikaia Kosniţa, Cosăuţi – lampil) a cetăţenilor străini pe sensul de intrare în RM, cu excepţia celor domiciliaţi sau cu şedere permanentă/temporară pe teritoriul RM, membrilor misiunilor diplomatice, oficiilor consulare, organizaţiilor /misiunilor internaţionale. Între timp situația s-a schimbat și trecerea prin aceste trei puncte din raionul Soroca a fost suspendată. Acest lucru ni l-a confirmat Victor Ursache, şef al Unităţii control a frontierei a Sectorului Poliţiei de Frontieră „Soroca”, Direcţia regională Nord.

Articolul precedentFOTOGRAFIA ZILEI: Distanța socială ignorată la Soroca, oamenii se îmbulzesc la intrare în oficiul poștal
Articolul următorObservatorul de Nord nu va apare vineri, 20 martie
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.