Tinerii sunt invitați mâine la filmul romantic „Trei metri deasupra cerului” / VIDEO

0
227

Consiliul Local al Tinerilor Soroca invită sorocenii, și în special pe cei tineri și îndrăgostiți, la filmul „Trei metri deasupra cerului”, film spaniol bazat pe romanul cu același nume al scriitorului Federico Moccia, ce redă povestea de dragoste între doi tineri care provin din medii diferite.

„Am ales acest film deoarece a acumulat cele mai multe voturi din partea tinerilor, ne spune Ionela Olari, președinta Consiliului Local al Tinerilor Soroca. Este un film cunoscut de majoritatea dintre noi, dar tinerii și-au dorit o recapitulare, fiindcă de fiecare dată rămân impresionați, este un film plin de efect, care ne lasă să ne scufundam în aventura vieții altor personaje, evadând și explorând o lume noua. De aceea, noi CLT Soroca, am decis să ne împărtășim și cu voi aceasta experiență în care nu veți rămâne dezamăgiți pentru cei care nu îl cunosc. Așadar, măcar știu că 2 ore tinerii vor fi dezlipiți de lumea digitală, dar în schimb vor admira și acumula o noua poveste, vor petrece timp alături de cei dragi și vor extrage utilul și frumosul.”

Proiecția va avea loc la Palatul de Cultură din municipiul Soroca, marți, 22 noiembrie, la ora 16:30, biletul costă 20 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.