Te mănâncă palma? Ce semnifică în popor acest lucru

0
862

Atunci când ne mănâncă palma dreaptă sau stângă, o vorbă din bătrâni spune că prevestește banii. Totuși, dacă mâncărimea devine enervantă, fără să avem boli de piele sau să luăm contact cu substanțe iritante, transmite un mesaj straniu. Iată ce înseamnă furnicăturile din mâini și tălpi, te-ai fi așteptat la asta?

Credințele populare spun că cele mai mult mâncărimi în palme sunt legate de prosperitate și confort. Dacă este palma dreaptă, primești bani sau o recompensă neașteptată, în timp ce stânga înseamnă că trebuie să plătești ceva sau pe cineva în mod forțat. Un alt lucru pe care trebuie să-l știi este linia din palmă care are o semnificație specială. Potrivit numerologului Mihai Voropchievici, aceasta este confundată des cu linia vieții, dar se află exact lângă.

„Fiecare cu ce i-a lăsat Dumnezeu. Unul are linia vieţii, altul linia capului sau a inimii şi tot aşa. Linia rară apare lângă linia vieţii. Această linie a îngerului păzitor este paralelă cu linia vieţii”, a explicat numerologul Mihai Voropchievici, în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3.

Palma poate trăda o serie de probleme de sănătate

Astfel, petele albăstrui te avertizează că pot exista probleme cardiace (inima), cele verzui sunt legate de stomac și de rinichi, fiind posibil să apară probleme de sănătate în viitorul apropiat. Urmele albicioase, care nu au nicio legătură cu vitiligo, sunt un semnal că treci printr-o perioadă grea, organismul este posibil să cedeze, de aceea trebuie să găsești o soluție să te odihnești, să mănânci și să îți refaci echilibrul emoțional.

Senzația care anunță drum lung

Senzații stranii apar nu doar în palme, ci și în tălpi, mai ales că acestea sunt zone intens vascularizate, cu foarte multe terminații nervoase. În popor se spune că mâncărimile din talpă prevestesc drum lung.

Dacă te scarpini în talpa dreaptă, este semn că vei avea de câștigat din călătoria pe care urmează să o faci. Mâncărimile din talpa stângă înseamnă că lucrurile sunt mai complicate, deoarece este posibil să pleci la drum lung, dar nu vei mai ajunge acolo unde trebuie. Vei întâmpina foarte multe obstacole sau ești în pericol să pierzi ceva de care ai mare nevoie. În cele din urmă, riști să te oprești la mijlocul drumului, dacă te împiedică persoane de rea credință să înaintezi.

sursa: playtech.ro


Articolul precedentCinci tineri rugbyști soroceni, discipoli ai antrenorului Oleg Istrati, au debutat în campionatul României
Articolul următorUn copil a provocat un incendiu, dat intervenția pompierilor a salvat viața micuțului și a străbunicăi în vârstă de 90 de ani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.