Sportivii din Racovăț și Rudi au câștigat Cupercupa raionului Soroca la fotbal și, respectiv, baschet

0
464

Meciurile pentru Supercupă au fost ultimele competiții de anvergură, înscrise în Programul sportiv al raionului Soroca, pentru anul 2021.

În meciul pentru Supercupa raionului Soroca la fotbal, fotbaliștii din satul Racovăț  au învins, la limită, 1-0, deținătoarea Cupei, echipa din Soroca. Unicul gol al meciului a fost marcat de Stanislav Nartea, în minutul opt. Să menționăm și faptul că, portarul sorocenilor, Eugen Chistol, a apărat un penalty, dându-le coechipierilor o șansă, pe care aceștia au irosit-o.  Supercupa raionului Soroca la baschet a fost câștigată de sportivii din satul Rudi, antrenați de Vitalie Voinițchi care au învins, cu scorul de 45-28, echipa din satul Iorjnița, condusă de pe margine de Valeriu Todiraș. De altfel, pentru acest prestigios trofeu s-au luptat ocupantele locurilor unu și doi din campionat or, la baschet nu a fost organizată o competiție pentru Cupa raionului.

Bravo învingătorilor! Onoare învinșilor!

Articolul precedentUltima zi în care puteți vota la concursul foto „Fii Alba ca Zăpada și Ajutorul lui Moș Crăciun în 2021”
Articolul următorAi nevoie de un împrumut cu dobândă mai mică decât la microfinanțare? Vino pe Fagura.com, 100% online!
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.