Sorocenii fac legea în liga a 2-a: EFA și FC Inter au câștigat, iar Valentin Bacalâm „ține în viață vulturii”

0
275

Campionatul Republicii Moldova la fotbal. Liga a 2-a, Nord.

Continuă parcursul frumos al echipelor sorocene în campionatul republicii. Ambele competitoare care ne reprezintă raionul, EFA și FC Inter, au obținut victorii clare, dar ambele au rămas pe același locuri în clasament – EFA pe locul II de „la cap”, iar FC Inter pe locul II de „la coadă”.

Astfel, EFA care încă mai speră la medaliile de aur și la promovare au câștigat categoric la Glodeni, unde „grănicerii” au scăpat în propria poartă patru „boabe”, marcând în poarta vice-liderului doar un singur gol. Ca și în etapele anterioare, scripca întâi la visoceni a fost neobositul Andrei Stratan, care s-a remarcat printr-o dublă, în minutele 20 (din penalty) și 27, celelalte reușite avându-i ca autori pe Eduard Avram (64, penalty) și Vasile Pașa (80). La rândul lor, sorocenii de la FC Inter, au cîștigat pe stadionul din satul Izvoare (în postură de gazde) în fața echipei FC Pepeni. Golurile învingătorilor au fost marcate de Ovidiu Șchiopu (29, 85) și Sergiu Popușoi (80). Cu părere de rău, nu pot spune mai multe despre acest meci fiindcă nu cunosc motivele de ce nu se joacă la Soroca or, nu sunt semne evidente că stadionul din orașul de pe malul Nistrului s-ar afla în renovare.

În celelalte partide s-a înregistrat și o surpriză de proporții – la Ungheni, Barsa a marcat o căruță de goluri în poarta bălțenilor de la FC Olimpia… Iată toate rezultatele tehnice ale etapei: FC ȚERIGRAD-LOCOMOTIVA: 1-2; CF RÂȘCANI-VULTURII CUTEZĂTORI: 2-4 (apropo, la oaspeți două goluri au fost marcate de soroceanul Valentin Bacalâm); CF BARSA-FC OLIMPIA: 5-0; FC INTER-FC PEPENI: 3-1; FC GRĂNICERUL-EFA: 1-4 și FC VISOCA-FC EDINEȚ: 0-3 (victorie tehnică după retragerea echipei FC Visoca din comoetiție).

Clasamentul la zi se prezintă astfel:

Etapa ordinară se va disputa pe data de 4 mai, cu începere de la ora 17:00. Echipa EFA are meci acasă, cu CF Barsa, FC Inter joacă în deplasare, cu FC Olimpia care a fost umilită în această etapă și va face tot posibilul să mai spele din rușinea din meciul cu fotbaliștii de la Ungheni, la Edineț gazdele vor primi vizita celor de la FC Grănicerul, liderul va avea un meci ușor, acasă, cu FC Țarigrad, iar „feroviarii” de la Ocnița au deja asigurate trei puncte „la masa verde”, drept cadou din partea „defunctei” FC Visoca. (Dan AOLEI, FOTO: Pagina de Facebook EFA Visoca))


Articolul precedentAtmosferă de sărbătoare la Drochia de Ziua Drapelului de Stat
Articolul următorVremea la Soroca: Prognoza meteo pentru duminică, 28 aprilie 2024
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.