Soroceanul Vitalie Damașcan a fost inclus în componența selecționatei RM și va juca în preliminariile Campionatului Mondial-2022

0
130

  Recent, noul antrenor al selecționatei Republicii Moldova la fotbal, italianul Roberto Bordin, a făcut publică lista lărgită a lotului, în vederea preliminariilor Campionatului Mondial, care va avea loc, în anul 2022, în Qatar. Bucură faptul că, printre cei convocați este și soroceanul Vitalie Damașcan.

Iată cine vor face din componența Naționalei RM:

Portari: Stanislav Namașco, Dumitru Celeadnic, Nicolae Cebotari, Emil Tîmbur, Nicolae Calancea, Cristian Avram.

Apărători: Alexandru Epureanu, Igor Armaș, Veaceslav Posmac, Vadim Bolohan, Maxim Focșa, Daniel Dumbrăvanu, Oleg Reabciuk, Sergiu Plătica, Ion Jardan, Alexandr Belousov, Igor Arhirii, Denis Marandici, Artur Crăciun.

Mijlocași: Cătălin Carp, Teodor Lungu, Artur Ioniță, Vadim Rață, Mihail Caimacov, Radu Gânsari, Iaser Țurcan, Victor Stână, Cornel Cotogoi, Andrei Cojocari.

Atacanți: Ion Nicolăescu, Virgiliu Postolachi, VITALIE DAMAȘCAN, Alexandru Boiciuc, Marius Iosipoi, Alexandru Antoniuc, Ion Dragan, Alexandru Bejan, Artiom Puntus.

Altfel, Republica Moldova va debuta în preliminariile pentru Mondialul din Qatar pe 25 martie, la Chișinău, contra selecționatei din Insulele Feroe. Meciul se va disputa fără spectatori, pe stadionul Zimbru din capitală, de la ora 21.45 și va fi transmis în direct de postul de televiziune Prime.

În luna martie se vor mai disputa 2 partide: pe 28 martie, cu Danemarca, în deplasare, de la ora 19.00 și pe 31 martie, acasă, contra echipei din Israel, de la ora 21.45.

 

Articolul precedentEuro mai pierde 4 bani, în comparație cu leul moldovenesc
Articolul următorSă analizăm critic informația despre vaccinuri
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.