Soroceanul Ilie Damașcan ar putea juca în echipa patronată de legendarul Gică Hagi!

0
404

Viitorul Constanța a postat un comunicat pe marginea unei posibile fuziuni cu Farul Constanța, echipă patronată de Ciprian Marica. Clubul lui Gică Hagi este de acord cu contopirea celor două echipe.

Gică Hagi este aproape de o mutare șoc. Viitorul ar putea fuziona cu Farul Constanța, echipa fanion a Dobrogei. Ciprian Marica este dispus să cedeze clubul, după ce autoritățile i-ar fi cerut să facă un pas în spate dacă nu poate investi masiv în clubul „marinarilor”.

Viitorul a avut un sezon ratat și nu a reușit calificarea în play-off pentru al doilea an la rând.

Viitorul Constanța, prima reacție despre fuziunea cu Farul: „Suntem de acord!” Comunicatul echipei lui Gică Hagi

Conducerea celor de la Viitorul a postat un comunicat în care își arată disponibilitatea de a face pași decisivi în direcția fuziunii între cele două cluburi.

„Conducerea F.C Viitorul Constanța a primit cu bucurie ideea de formare a unei singure echipe de fotbal care să-i reprezinte pe toți constănțenii.

Suntem de acord să existe o singură echipă, o singură iubire pentru toți suporterii dobrogeni.

Dorim să devenim cei mai buni, iar pentru realizarea acestui obiectiv este nevoie ca această echipă să fie susținută de toți constănțenii, de conducători, de oficialități și de suporteri”, se arată în comunicatul oficial.

Informația a fost dezvăluită în premieră de Decebal Rădulescu, editorialist ProSport.

„Luați-o cu titlu de zvon. Am auzit că e foarte posibil că Marica să renunțe la Farul Constanța și foarte posibil Hagi să preia Farul într-o fuziune cu Viitorul Constanța. Se poate întâmpla într-un viitor apropiat.

Ar fi o bombă și pentru Hagi asta, pentru sufletul lui! Dacă se face, ar fi un nume uriaș. Vin și autoritățile locale, și vine și mediul privat”, a dezvăluit Decebal Rădulescu la Digi Sport.

Reacția lui Ciprian Marica

Ciprian Marica le-a transmis fanilor ”marinarilor” acest plan al său, mai ales după ce ar fi fost sfătuit de oficialitățile locale să iasă din proiect dacă nu poate investi masiv în echipă.

”Nu pot să vorbesc eu în numele lui. Sunt mai multe posibilităţi. Farul trebuie să fie puternică, să revină în Liga 1, unde îi este locul. Scopul meu este să atrag oameni importanţi alături de noi. Dar, e greu, încerc asta de 3 ani.

Cu Gică vorbesc mereu. Am discutat cu el de când am preluat Farul”, a spus Marica.

 

SURSA: ProSport

Articolul precedentEchipele sorocene au mai dres busuiocul: 4 puncte din 6 posibile
Articolul următorCum arată drumul spre gara de autobuze din Soroca, reparat acum trei luni? / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.