Soroceanca Ada Odajiu a devenit vice-campioană mondială la jocul de dame – 64!

0
467

În orașul bulgar Kranevo s-a desfășurat campionatul mondial la jocul de dame-64, printre sportivii de diferite vârste. La competiție au participat sportivi din mai multe țări ale lumii, inclusiv din Republica Moldova.

Din componența lotului RM a făcut parte și soroceanca Ada Odajiu, care a ocupat locul II și a câștigat medalia de argint și titlul de vice-campioană mondială, la categoria sa de vârstă! Bravo! Felicitări! La general, lotul Republicii Moldova are la activ 3 medalii de aur și alte câteva medalii de aur și argint. Printre campioni se numără și cel mai titrat jucător moldovean, din toate timpurile, Ion Dosca.

Altfel, cele mai multe medalii, la acest campionat, au câștigat sportivii din Belarus, Lituania, Letonia, Rusia, Estonia și Republica Moldova.

Articolul precedent22 de ghiozdane pentru elevii din Baxani, din partea enoriașilor Bisericii „Sfinții Martiri Brâncoveni” din Soroca
Articolul următorCondiții moderne la Liceul Teoretic “Petru Rareș” din Soroca / VIDEO
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.