Sondaj: Sorocenii spun ce vor face imediat după scoaterea carantinei și altor restricții în contextul epidemiei de coronavirus

0
461
Foto: pixabay.com

Pandemia provocată de coronavirus ne-a schimbat la toți regimul de viață. Dacă în timpul trecut, lucrurile decurgeau ca o obișnuință sau o rutină, acum însă avem tot timpul să #stămacasă și să ne bucurăm de plăcerile cotidiene. Fiecare din noi avem deja pregătită câte o listă cu planuri noi, după ce toate restricțiile privind epidemia vor fi anulate. Vezi câteva din planuri făcute de cetățenii din municipiul Soroca.

Valeria Prisacari, 22 ani: După scoaterea din carantină, mai întâi de toate o să îmi vizitez prietenii, rudele, întru-cât toată perioada aceasta am fost izolată. După care îmi voi căuta un loc de muncă stabil, fără riscuri, și voi încerca să mă bucur de libertate. În toată perioada aceasta mi-au lipsit cel mai mult plimbările prin parc, prietenii și toți oamenii pe care îi iubesc.

Mihail Muntean, 46 ani: În perioada de carantină practic totul s-a închis pentru protejarea oamenilor. Însă noi, antreprenorii am avut consecințe, din motiv că am pierdut mult din marfă. Aștept cu nerăbdare să se termine carantina, să revenim la viața noastră obișnuită și să-mi încep ativitatea pe piață.

Mihaela Grosu, 20 ani: Am de realizat multe planuri, să fac toate lucrurile pe care nu le puteam face în timpul acesta, să plec la muncă și să mă ocup de noi activități care m-ar dezvoltă personal. Mi-au lipsit în perioada aceasta întâlnirile cu prietenii și maxima libertate.

Andrei Ioniță, 40 ani: Multe persoane care au venit de peste hotare așteaptă cu nerăbdare, să se termine starea de urgență spre a se deplasa din nou, pentru a întreține familia. Aici nu avem nici un loc de muncă, și suntem nevoiți să fim limitați la multe pentru a supraviețui. Eu totuți sper că totul se va normaliza și vom trăi fiecare clipă și ne vom bucura de libertate.

Ion Mihalcean, 16 ani: Vara aceasta nu prea cred că vom avea posibilitatea de a ne odihni undeva peste hotare, așa că nu încerc să îmi fac vreun plan. Pobabil, mă voi vedea cu prietenii, fiindcă mi-e dor de ei, în rest voi savura din plin viața.

Maria-Madalina Brighidin, 20 ani: După scoaterea stării de urgență, vreau să susțin cu brio sesiunea de examinare la universitate. Apoi să plec să fac practica de inițiere care îmi va permite să asimilez lucruri noi, legate de specialitatea domeniului HR. La moment sunt acestea, pe urmă vedem ce apare pe parcurs.

Nicolae Oleinic, 24 ani: Să încep un alt mod de viață. Să dedic timpul la acele mărunțișuri la care nu am atras până acum atenția, dar care sunt cele mai importante, spre exemplu: grija față de sănătate, planificarea și structurarea unui viitor mai sănătos și mai fericit.

Eugen Mîrca, 36 ani: După scoaterea carantinei, voi reveni la lucrul în calitate mea de meneger de transport. De când s-o pus stare de urgență în țară, am fost nevoiți să stăm doar în casă. Totodată, voi pleca să-mi vizitez păriții și rudele.

Doina Purici, FJȘC, USM

Articolul precedent Începând cu ziua de luni, 11 mai, se redeschid piețele
Articolul următor„Cinste și respect veteranilor! La mulți ani, Europa!”
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.