SERVICII DE CATERING: Noi aducem sărbătoarea la tine acasă!

0
1047
Noi organizăm evenimentul acasă la dumneavoastră și vă scutim de griji

Ai un eveniment, dar nu ai spațiu pentru a pregăti bucate într-o cantitate mare? Ai spațiu, dar nu are cine să te ajute? Vrei să te simți bine la evenimentul familiei tale? Noi îți venim în ajutor! Restaurantul Soroca ține la clienții săi și le oferă cele mai noi și calitative servicii, pentru a le face sărbătorile frumoase și viața mai ușoară.

Astfel, venim cu o ofertă actuală cum este Cateringul. Acest serviciu este una dintre soluțiile eficiente de deservire a evenimentelor, fie acestea ceremonii de familie precum zilele de naștere, botezuri, cumetrii, nunți sau evenimente din comunitate la care se adună locuitorii orașului/satului.

Restaurantul Soroca propune o ofertă personalizată pentru evenimentul dorit, astfel încât acesta să fie deosebit și memorabil

Cateringul nu se rezumă la bucate, ci este organizarea complexă a evenimentului. Începând de la aranjarea meselor, terminând cu curățenia după eveniment. Astfel, Vă scutim de o parte importantă din grijile ce le implică organizarea unui eveniment.

Restaurantul Soroca propune o ofertă personalizată pentru evenimentul dorit, astfel încât acesta să fie deosebit și memorabil. Alegeți din meniul variat al restaurantului nostru tot ceea ce se potrivește pentru evenimentul Dvs. Noi Vă aducem bucatele și tot ce ține de partea de aranjament a mesei pentru ceremonie.

Chelnerii noști vor fi atenți și grijulii cu oaspeții Dvs., astfel încât fiecare invitat să se simtă important și confortabil și să păstreze o amintire plăcută despre eveniment.
Bucatele variate, gustoase, pregătite de bucătari profesioniști nu vor lăsa indiferent pe nimeni și vor fi un moment deosebit al sărbătorii. Activăm atât în raionul Soroca, cât și în raioanele vecine.

Rămâne doar să ne sunați pentru a face comanda!Apelați la numărul de telefon: 0230-33877, 060-119-115

În 2020, Restaurantul Soroca vă așteaptă după renovare, cu un interior absolut NOU! Rezervați acum ziua ceremoniei dvs.!

P.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.