Ședința Consiliului raional de astăzi: A fi sau a nu fi?

0
575

Astăzi nu a avut loc, pentru a treia oară!, ședința Comisiei buget și finanțe a Consiliului raional Soroca din cauza lipsei de cvorum și acest lucru ar putea pereclita activitatea ședinței Consiliului raional, preconizată pentru astăzi, cu începere de la ora 10:00.

Ghenadie Muntean, președintele Comisiei buget și finanțe: Astăzi ne-am întrunit pentru a treia oară, pentru a pune în discuție problemele respective. Absența mai multor membri ai comisiei nu ne permite să activăm și de aici reiese răspunsul la întrebarea: Cine se face vinovat să există prbleme cu salarizarea de patru luni a lucrătorilor din sfera socială?

Ala Bordian, președinte interimar al raionului Soroca: Toate punctele incluse în ordinea de zi au avizul pozitiv al comisiilor și pot fi examinate.

Mihai Mâțu, consilier raional, membru al Comisiei buget și finanțe: Comisia buget și finanțe este una din cele mai importante și dacă Dvs, doamna Bordian, aplaudați absența la ședință a membrilor comisiei înseamnă că nu rămâne decât să lichidați această comisie.

În concluzie: sunt șanse mari ca nici astăzi să nu aibă loc ședința Consiliului raional și problema cu salariile celor din sectorul social să nu fie rezolvată.

Articolul precedentCurs valutar 1 august 2023: Un euro valorează 19 de lei și 81 bani, iar dolarul costă 17 lei și 95 de bani
Articolul următorPersonalitatea în funcţie de ziua de naştere: prin ce se caracterizează oamenii născuți pe data de 1 a lunii
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.