Săptămâna trecută au fost aplicate amenzi de peste 3 milioane de lei, în contextul stării de urgență

0
69
Mai mult de jumătate din venituri au fost asigurate de Serviciul Vamal - 20,603 mlrd. lei (+6,4%

Săptămâna trecută, oamenii legii au aplicat amenzi în sumă totală de peste 3 milioane de lei. Din numărul total de 552 procese verbale contravenționale, 174 procese au fost întocmite pentru nerespectarea regimului și restricțiilor impuse de autorități pentru perioada stării de urgență, informează IPN.

Datele au fost prezentate în cadrul ședinței operative a serviciilor Primăriei Chișinău de către șeful-adjunct al Direcției de poliție a municipiului, Alexei Grosu.

Solicitată de IPN, ofițerul de presă al Direcției de poliție a municipiului Chișinău, Natalia Stati, a declarat că din suma totală a amenzilor au fost achitate doar 42 de mii de lei. Totodată, aceasta a menționat că unele procese contravenționale sunt atacate în instanță, altele sunt achitate în termen de 72 de ore, iar în acest caz, suma este mai mică.

Tot pe parcursul săptămânii precedente, poliția capitalei a înregistrat 84 de infracțiuni, dintre care cele mai multe au fost furturi.

Articolul precedentVIDEO: ”Trei culori şi-o singură iubire” în fotografiile cititorilor Observatorului de Nord
Articolul următorIncubatoarele de afaceri vor primi subvenții pentru dezvoltare de peste 2 milioane de lei
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.