Salariu de 45.000 – 50.000 de lei. Ce mai aștepți ?

0
357

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă /ANOFM/ a publicat lista celor mai plătite joburi pe piața muncii, transmite MOLDPRES. Astfel, cel mai plătit loc de muncă vacant declarat la ANOFM este pentru poziția de director de producție la o companie elvețiană care își desfășoară activitatea în raionul Cahul, satul Giurgiulești. Locul de muncă este pentru o persoană cu experiență în domeniul extracției uleiului de floarea soarelui și care cunoaște limba engleză la nivel avansat. Salariul propus: între 45 mii și 50 mii de lei.

În același timp, compania respectivă oferă câte 17 mii de lei salariu pentru cei trei funcții libere de șefi de schimb, responsabili de organizarea și desfășurarea activității de producere a uleiului.

Clasamentul celor mai plătite joburi este continuat cu funcția vacantă de inginer tehnolog la o firmă care se ocupă cu producerea confecțiilor textile. Aici, salariul variază între 10-20 mii de lei, în dependență de abilități și cerințe. Locul de muncă este în orașul Telenești. Alt loc de muncă bine plătit este pentru un șef de producție la o firmă agricolă din Leova, responsabil de dirijarea procesului de producere. Pentru experiență și studii tehnice se oferă un salariu de 17 mii de lei… O firmă specializată în transport internațional oferă salariu de 16 mii de lei pentru doi șoferi care vor efectua curse pe destinații internaționale. Compania din Bălți solicită conducătorilor auto permis de conducere cat. D și experiență de lucru… La mare căutare și în această lună sunt inginerii, tehnologii, apicultorii, asamblorii în domeniul construcțiilor, cărora li se oferă un salariu de maxim 15 mii de lei.

Salarii de 8-10 mii de lei sunt declarate de mai mulți angajatori pentru locurile de muncă vacante: sudori, cusători, contabili, conductori, bucătari, medici etc.


Articolul precedentPe numele sportivului care l-a omorât pe Sergiu B. a fost eliberat mandat de arest pentru 30 de zile
Articolul următorAstăzi : 3115 teste și 1069 noi cazuri de infectare, inclusiv 11 în raionul Soroca. Decese : +19
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.