Să se pupe mirii!!!

0
34

Recorduri din întreaga lume în domeniul nunților

 Căsătoriile sunt angajamente emoționale puternice și sunt sărbătorite în mai multe moduri posibile, în funcție de cultură. Există câteva nunți care ies în evidență și puține cupluri care sunt demne de a ajunge în Cartea Recordurilor în acest domeniu. Anumite nunți au spart recorduri într-un fel sau altul si, din acest motiv, Cartea Recordurilor le-a recunoscut meritele și le-a acceptat în paginile sale. Citește în continuare pentru a afla care sunt cele mai uimitoare recorduri în domeniul nunților.

 

*CEA MAI COSTISITOARE NUNTĂ din toate timpurile a fost a unui cuplu indian. Nunta a avut loc în anul 2004. Magnatul otelului Lakshmi Mittal este responsabil pentru organizarea celei mai costisitoare nunti. Această nuntă a fost singurul eveniment privat care a avut permisiunea de a fi organizat la Palatul Versailles. Se spune despre evenimentul care a durat șase zile că a costat în jur de 78 de milioane de dolari.

*Recordul CELui MAI LUNG VOAL îi aparține unei mirese libaneze. Sandra Mechleb s-a căsătorit cu Chady Abi Younis într-o rochie de mireasă superbă care a fost accesorizată cu un voal ce măsura 3357 de metri.

*Cine a spus ca domnișoarele de onoare trebuie să fie femei tinere? Recordul pentru CEA MAI ÎN VÂRSTĂ DOMNIȘOARĂ DE ONOARE îi aparține unei doamne din Anglia. Kyra Harwood s-a căsătorit cu James Luca în 2007. Aceasta a renunțat la vechea tradiție conform căreia domnișoarele trebuie să fie femei tinere și i-a oferit acest rol unei doamne pe nume Edith Gulliford. La momentul nuntii, Edith Gulliford avea 105 ani și 171 de zile.

*Cate domnișoare de onoare participă la o nuntă de obicei? Cel mult patru, nu? Ei bine, o mireasă canadiană a intrat în Cartea Recordurilor pentru faptul că a avut CELE MAI MULTE DOMNIȘOARE DE ONOARE. Mireasa, pe nume Christa Rasanayagam, a fost însoțită de un număr de 79 de domnișoare de onoare, ale căror vârste au fost cuprinse între un an și 79 de ani. Dacă ai crezut că a avea cele mai multe domnișoare de onoare la o nuntă nu este îndeajuns de bizar, mirele nu s-a lăsat nici el mai prejos. Arulanantham Suresh Joachim deține recordul pentru CEL MAI MARE NUMĂR DE UȘIERI — 47. Ușierii aveau vârste cuprinse între 2 ani și 63 de ani. Și de parcă asta n-ar fi fost suficient, mireasa a mai bătut un record — CEL MAI MARE BUCHET DE FLORI la o nuntă. Buchetul miresei avea 60,9 metri lungime și era compus din peste 1500 de trandafiri și garoafe.

*Nunta cu CEI MAI ÎN VÂRSTĂ MIRI. Un cuplu de bătrâni din Franța a descoperit din nou dragostea și cei doi și-au unit destinele într-o ceremonie care a avut loc la un azil, în anul 2002. Această nuntă a ajuns în Cartea Recordurilor datorită faptului că mirele și mireasa aveau o vârstă combinată de 190 de ani și 126 de zile. Mireasa, pe nume Madeleine Francineau, avea atunci vârsta de 94 de ani și 201 zile, în timp ce mirele, pe nume Francois Frenandez, avea 96 de ani și 290 de zile.

*Recordul pentru CEA MAI LUNGĂ CĂSNICIE îi aparține unui cuplu din Statele Unite ale Americii. Herbert Fisher si Zelmyra Fisher sunt o dovadă a acestui fapt, cei doi fiind căsătoriți de 86 de ani. Împreună, aceștia au fost martori la multe evenimente care au schimbat lumea, inclusiv aselenizarea primului om pe Lună, Al Doilea Război Mondial, Războiul din Coreea și Marea Depresiune.

*Nunta cu CEI MAI MULȚI INVITAȚI. Într-un spectacol de dărnicie, Jayalalitha Jayaram, fosta actriță de cinema și actual ministru-șef al statului indian Tamil Nadu, a găzduit nunta fiului său vitreg, pe nume V.N. Sudhakaran. Acesta s-a căsătorit în septembrie 1995 cu o actriță pe nume N. Sathyalakshmi. Ceea ce a deosebit această nuntă de alte nunți extravagante a fost numărul de invitați care au participat la recepție, și anume peste 150 000 de persoane.

*Căsătoria dintre Chelsea Clinton, fiica fostului președinte american Bill Clinton, si Marc Mezvinsky, deține recordul pentru faptul că a fost CEA MAI CĂUTATĂ NUNTĂ PE INTERNET. Această nuntă a depășit numărul de căutări ale nuntii dintre Khloe Kardashian si Lamar Odom.

*CEL MAI MARE TORT de nuntă din lume avea șapte niveluri si cântărea 6818 tone. Acesta a fost creat de cofetarii de la Hotelul Mohegan Sun din Connecticut și a fost prezentat la Salonul Nuptial New England pe data de 8 februarie 2004. Acest tort avea de 600 de ori greutatea unui tort de nuntă de mărime medie și era suficient pentru a hrăni aproximativ 59 000 de invitați.

*O rochie de mireasă care a intrat în Cartea Recordurilor a fost ROCHIA ORNATĂ CU CELE MAI MULTE CRISTALE. Această rochie a fost creată în 2010 de către Cosmina Englizian și era decorată cu 43 008 cristale.

*CEA MAI COSTISITOARE ROCHIE DE MIREASĂ a fost creata special pentru Luxury Brands Lifestyle Bridal Show ce a avut loc pe 26 februarie 2006 la The Ritz-Carlton, în Marina del Rey, California. Aceasta a fost creată de designerul Renee Strauss si bijutierul Martin Katz — rochia valora 12 milioane de dolari si era împodobită cu diamante care însumau 150 de carate.

*Recordul pentru CEI MAI MULȚI INVITAȚI LA O NUNTĂ SUBACVATICĂ este de 261 de persoane. Acest record a fost stabilit pe 12 iunie 2010. Ceremonia de nuntă care i-a unit pe Giampero Giannoccaro si Francesca Colombi a fost organizată de compania producătoare de echipamente de scufundare Mares S.P.A. pe plaja Morcone.

C are este vedeta de la Hollywood cu cele mai multe căsătorii? Se pare că, acest record este împărțit de nu mai puțin de cinci vedete. Fiecare dintre aceste vedete a avut parte de opt căsătorii. Lana Turner, Mickey Rooney, Zsa Zsa Gabor, Elizabeth Taylor si Georgia Holt s-a căsătorit de opt ori în decursul vieții. Cea mai scurtă căsătorie de la Hollywood a fost cea între Rudolph Valentino si Jean Acker. Cei doi s-au căsătorit în 1919, iar mireasa începuse să aibă îndoieli chiar în timpul ceremoniei, ceea ce a determinat-o să se încuie în apartamentul nupțial în timpul lunii de miere. După ce a bătut la ușă timp de 20 de minute, Rudolph Valentino s-a întors acasă. În timpul divorțului, Jean Acker a afirmat că uniunea nu s-a consumat, un scenariu plauzibil având în vedere că proaspătul ei soț nu apucase să treacă de ușa dormitorului. (Din presa română)


Articolul precedentUn cetățean venit la primărie să-și declare veniturile: − N-am venit că am venit, am venit că n-am venit.
Articolul următorInterviu cu soroceni – Valeriu Petrovici / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.