SA „RED-Nord” EXPLICĂ: Cum va fi calculat și cât vom achita pentru consumul de energie electrică?

0
2119

În contextul epidemiei de COVID-19 și a situației de urgență, instalate în țară, administrația S.A. „RED-Nord” informează, că își continuă activitatea de distribuție a energiei electrice în mod normal.

„Având în vedere situația epidemiologică din țară, Vă informăm că citirea indicațiilor clienților în luna curentă nu va avea loc. Calculul consumului de energie electrică se va efectua conform consumului estimativ, iar la următoarea citire se va ajusta calculul conform indicațiilor reale ale contorului.

De asemenea, Vă anunțăm, că executarea lucrărilor de mentenanţă și reparație a reţelelelor electrice de distribuţie  se vor executa dar maximal posibil fără deconectarea clienților. Vă îndemnăm să fiți precauți și să aveți grijă de sănătatea Dvs. ”, se menționează în comunicatul distribuitorului de energie electrică.

Amintim că, în legătură cu situația epidemiologică din țară, în perioada 17 martie-15 mai în Republica Moldva a fost instituită situație de urgență, iar multe instituții private și publice și-au sistat activitatea sau au modificat regimul de activitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.