S-a ales cu clavicula fracturată – o fată de 13 ani a fost lovită de un biciclist de 14 ani. Părinții minorului riscă amendă de până la 750 de lei sau 25 de ore de muncă nereminerată

0
201

  S-a întâmplat în municipiul Chișinău. Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede momentul în care biciclistul  a lovit fata, căzând ambii la pământ. După impact, băiatul a urcat pe bicicletă și și-a continuat drumul, scrie politia.md

   În urma examinării medicale, copila   s-a ales cu o fractură a claviculei. Polițiștii au identificat persoana. Este vorba despre un minor de 14 ani. În acest caz,  părinții urmează a fi sancționați cu amendă de la 300 la 750 lei sau muncă neremunerată în folosul comunității de la 15 la 25 de ore.

 În acest context, venim cu apel repetat către părinți: vorbiți cu copiii despre regulile de deplasare cu bicicleta; discutați cu ei despre comportamentul corect în societate;  să fie prudenţi și să evite orice tip de pericol;  planificați activitățile copiilor ținând cont de măsurile de siguranță.

  În cazul în care sunteți victima unui incident, anunțați imediat poliția la numărul unic de urgență 112 sau mergeți la cea mai apropiată secţie sau sector de poliţie. (FOTO: simbol)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.