Republica Moldova rămâne în afara listei țărilor cetățenii cărora sunt subiecți ai măsurilor de izolare / carantină

0
89
imagine: radiochisinau.md

Guvernul român a actualizat lista țărilor și a zonelor cu risc epidemic ridicat, iar R. Moldova nu se regăsește în această listă, transmite SafeNews.md cu referire la zdg.md.

Joi, 12 noiembrie, Comitetul Naţional pentru Situații de Urgență al României a aprobat o nouă listă a țărilor/zonelor de risc epidemiologic, pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România.

Pe listă sunt Andorra, Polinezia Franceză, Cehia, Luxemburg, Belgia, Elveția, Liechtenstein, Slovenia, Armenia, Franța, Muntenegru, Austria, Polonia, Georgia, Croația, Olanda, Italia, Bosnia și Herțegovina, San Marino, Macedonia de Nord, Guam, Portugalia, Slovacia, Iordania, Ungaria, Monaco, Bulgaria, Lituania și Danemarca.

De menționat că, deși R. Moldova nu se regăsea nici în lista actualizată la 26 octombrie cetățenii moldoveni nu pot intra sau tranzita teritoriul României până cel puțin la 16 noiembrie.

R. Moldova a fost exclusă din componența țărilor incluse în această lista, motiv pentru care persoanele care urmează să călătorească în România, din R. Moldova, nu vor fi subiecți ai măsurilor de carantină/izolare la domiciliu.

Articolul precedentMesaj din diasporă: “Nouă ne pasă și vom merge la vot!”
Articolul următorA venit timpul să dăm cioara din mână pe vrabia de pe gard
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.