Republica Moldova rămâne în afara listei țărilor cetățenii cărora sunt subiecți ai măsurilor de izolare / carantină

0
72
imagine: radiochisinau.md

Guvernul român a actualizat lista țărilor și a zonelor cu risc epidemic ridicat, iar R. Moldova nu se regăsește în această listă, transmite SafeNews.md cu referire la zdg.md.

Joi, 12 noiembrie, Comitetul Naţional pentru Situații de Urgență al României a aprobat o nouă listă a țărilor/zonelor de risc epidemiologic, pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România.

Pe listă sunt Andorra, Polinezia Franceză, Cehia, Luxemburg, Belgia, Elveția, Liechtenstein, Slovenia, Armenia, Franța, Muntenegru, Austria, Polonia, Georgia, Croația, Olanda, Italia, Bosnia și Herțegovina, San Marino, Macedonia de Nord, Guam, Portugalia, Slovacia, Iordania, Ungaria, Monaco, Bulgaria, Lituania și Danemarca.

De menționat că, deși R. Moldova nu se regăsea nici în lista actualizată la 26 octombrie cetățenii moldoveni nu pot intra sau tranzita teritoriul României până cel puțin la 16 noiembrie.

R. Moldova a fost exclusă din componența țărilor incluse în această lista, motiv pentru care persoanele care urmează să călătorească în România, din R. Moldova, nu vor fi subiecți ai măsurilor de carantină/izolare la domiciliu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.