PSRM și-a anunțat candidații la alegerile parlamentare. Aflați cine candidează pe circumscripția din Soroca

0
442

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova a anunțat candidații pentru alegerile parlamentare din februarie 2019. Formațiunea politică are și o candidată pentru circumscripția uninominală nr. 7, Soroca.

Astfel, pentru circumscripția națională, pe lista PSRM figurează 54 de candidați. Printre aceștia, este și soroceanca Alla Pilipețcaia, consilieră în Consiliul municipal Soroca. Aceasta a fost incusă  în listă cu numărul 9.

Alla Pilipețcaia. Foto: OdN

Tot Pilipețcaia, care este și președinta OT Soroca PSRM, este și candidata partidului pentru circumscripția uninominală nr. 7, Soroca.

În total, PSRM au desemnat 51 de candidați pentru toate cele 51 circumscripții uninominale.

Urmăriți rubrica „Aleg informat” în care vom relata despre candidații din raionul Soroca pentru funcția de deputat în Parlament și alte subiecte ce țin de scrutinul din 2019.

Articolul precedentO soroceancă aspiră la fotoliu de deputat pe lista Partidului Democrat
Articolul următorPrimarul Victor Său este candidatul PDM pe circumscripția Soroca
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.