Produsul din bucătărie cu care să ungi frunzele plantelor iarna

0
86

Așa cum atrag atenția specialiștii, în această perioadă din an, plante de apartament nu sunt deloc încântate, și au nevoie de o îngrijire mai atentă. Aici intervine, de fapt, produsul din bucătărie cu care să ungi plantele de apartament iarna. Citește și vezi ce produs este, iar dacă faci așa, florile tale vor străluci în câteva minute.

Care este produsul din bucătărie cu care să ungi plantele iarna

Experții vorbesc despre un truc simplu, și care implică produsul din bucătărie cu care să ungi frunzele plantelor iarna, și anume folosirea maionezei pentru a da strălucire frunzelor. Pentru toți cei care se străduiesc să mențină vitalitatea plantelor de apartament în timpul iernii, Fiona a dezvăluit șase elemente esențiale care se găsesc în dulapul din bucătărie și care pot ajuta la menținerea lor până la sosirea primăverii.

Frunzele sunt lipsite de strălucire? Atunci revitalizați-le cu o cantitate mică de maioneză cu o bucată de hârtie de bucătărie. Frecați ușor frunzele pentru a le reda strălucirea naturală, asigurându-vă că nu folosiți o cantitate excesivă pentru a evita să lăsați un reziduu care ar putea astupa porii frunzelor. Această tehnică simplă poate păstra strălucirea plantelor dumneavoastră timp de săptămâni întregi.

Întărește-ți plantele de apartament cu îngrășământ din coajă de banană

Dați un impuls suplimentar plantelor de apartament prin crearea unui îngrășământ de casă folosind coaja de banană. După ce ați mâncat o banană, puneți coaja într-un borcan cu apă și lăsați-o să stea timp de 24 de ore.

Apoi, folosiți pur și simplu această apă bogată în nutrienți pentru a vă hrăni plantele, furnizând elemente esențiale precum potasiu, fosfor și calciu. Acest lucru nu numai că vă fortifică plantele, dar acționează și ca un excelent factor de descurajare a dăunătorilor

Hrăniți-vă plantele cu o infuzie de ceai

Stimulați creșterea plantelor dvs. folosind frunze de ceai, care sunt pline de azot. Cu toate acestea, trebuie să aveți grijă, deoarece ceaiul care conține acid tanic este potrivit doar pentru plantele de apartament care favorizează solul acid, cum ar fi plantele de păianjen și plantele de cauciuc.

Preparați o cană de ceai cu două pliculețe de ceai, lăsându-l să se răcească peste noapte înainte de a-l folosi pentru udare. Evitați să folosiți apă fierbinte, deoarece poate dăuna plantelor.

Oferiți plantelor de apartament un impuls de calciu cu coji de ouă zdrobite

Furnizați cu ușurință un aport suplimentar de calciu pentru plantele de apartament, punând în sol coji de ouă zdrobite. Zdrobiți cojile de ouă într-o consistență aproape pulverulentă folosind un robot de bucătărie sau un pisălog și un mortar.

Pentru rezultate optime, amestecați cojile de ouă zdrobite în pământ atunci când replantați planta. Alternativ, împrăștiați cojile de ouă zdrobite în jurul solului plantei, dacă nu este necesară replantarea.

Hidratați-vă plantele de apartament cu resturi de apă de cartofi nesărată

Resturile de apă rămase de la fierberea cartofilor sunt excelente pentru a vă hrăni plantele de apartament. Această apă conține potasiu, fosfor și magneziu, care sunt excelente pentru sănătatea plantelor.

  • ETICHETE
  • EC
Articolul precedentFeluri de bucate în Postul Nașterii Domnului de la Tamara Maxian din Hristici / VIDEO
Articolul următorManualul sovietic al analistului Tuchiluș sau Rusia va importa bărbați chinezi, ca să-și sporească populația
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.