Primăria Soroca scoate la licitație clădirea nefinisată a stației de canotaj

0
1874

Primăria municipiului Soroca scoate la vânzare clădirea nefinisată de pe malul Nistrului, cunoscută în oraș și ca stația de canotaj. Aceasta este abandonată de ani buni, transformându-se în ultimii ani în toaletă și loc unde se adăpostesc uneori cei fără de casă.

Autoritățile publice locale invită cetățenii să participe la consultări publice privind acest proiect de decizie ce urmează mai apoi să fie examinat la ședința Consiliului municipal Soroca. 

Prețul normativ al terenului este suma de 650975 (șase sute cinzeci mii nouă sute
șaptezeci și cinci) lei, valoarea pe piață a terenului conform raportului de evaluare constituie suma de 1108076 (un milion o sută opt mii șaptezeci și șase) lei, iar a construcției nefinisate este de 449490 (patru sute patruzeci și nouă mii patru sute nouă zeci) lei.

Consultările se vor desfășura online pe platforma Microsoft Teams meeting la 18 februarie 2022, de la ora 10:00 – https://teams.live.com/meet/94473809113600

Proiectul de decizie și nota informativă sunt disponibile pe pagina web a primăriei – http://primsoroca.md/uploads/article/Scoaterea_la_licitatie_Petru_Rares_F0ez.pdf

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.