„Prevenirea RECIDIVEI – Tu îți poți schimba viitorul, nu fi agresor”.

0
57
   La Inspectoratul de poliție Soroca a avut loc o întrunire cu genericul „Prevenirea RECIDIVEI – Tu îți poți schimba viitorul, nu fi agresor”.
   Au participat angajații subdiviziunii, reprezentanți din cadrul administrației publice locale, ai biroului de probațiune, asistență socială și protecția familiei, și agresorii familiali. În cadrul ședinței au fost explicate participanților prevederile legislației la compartimentul violenței și totodată efectele acțiunilor violente asupra membrilor familiei.
   Scopul acțiunii este prevenirea şi combaterea violenței, inclusiv protecția victimelor violenței în familie, responsabilizarea persoanelor aflate în vizorul poliției în vederea neadmiterii repetării cazurilor de violență. Ne dorim ca societatea să fie informată și să conștientizeze consecințele negative ale procesului agresiunii în familie, dar și faptul că comportamentul violent este inacceptabil. Prioritatea activității respective este de a proteja victima în caz de violență și de a combate acest flagel.
Poliția îndeamnă societatea civilă să se alăture eforturilor autorităților de combatere a acestui fenomen, iar în cazul în care ați surprins o acțiune violentă, nu rămâneți indiferenți, raportați cazul la poliție. (SURSA: Inspectoratul de poliție Soroca)
Articolul precedentÎn atenția sorocenilor: dacă aveți nevoie de lemne de foc – depuneți cerere la primărie
Articolul următorDupă câteva zile „de toamnă” vara își revine în drepturi
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.