Prețul unui brad de Crăciun, cu înălțimea de un metru, se ridică la vreo 70 de lei.

0
378

  Conform datelor furnizate de Agenția Moldsilva, curând vor fi scoși în vânzare peste 50.000 de pomi de Crăciun, la un preț de circa 70 de lei pentru un pom cu înălțimea de un metru.

Din acești pomi, cei mai mulți vor fi molizi – circa 45.000 și peste 5.000 – pini. Vor mai fi comercializate și peste 6.000 de crenguțe. Vă reamintim că, Gospodăria Silvică de stat din Soroca va scoate pomi de vânzare începând cu săptămâna viitoare.

Apropo, Agenţia Moldsilva reaminteşte că tăierile ilicite a arborilor de rășinoase din fondul forestier sau din alte spații verzi, se pedepsesc cu amenzi de la 50 la 100 u.c.  pentru persoanele fizice și de la 300 la 500 de u.c. pentru persoanele juridice sau muncă neremunerată în folosul comunității și achitarea prejudiciului cauzat prin tăierea ilicită a arborilor și plantațiilor.

 

 


  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentFotografia zilei: Iarna la Soroca – câțiva centimetri de zăpadă, dar câtă bucurie!
Articolul următorLa Soroca, drumurile sunt pregătite de iarnă
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.