Pentru a treia oară, Silvia Șilov a fost aleasă în funcția de directoare a IP Liceul Teoretic „A.S.Pușkin” din Soroca

0
206

Direcția raională Învățământ Soroca a finalizat Concursul de ocupare a funcției de director al Instituției Publice Liceul Teoretic „A.S.Pușkin” din Soroca. La concurs au participat trei persoane – Silvia Șilov, Dorina Marișcoi și Alina Armaș.

Ulterior, doamna Dorina Marișcoi s-a retras din concurs, iar în urma tuturor etapelor la care au fost supuse candidatele, cel mai mare număr de puncte – 11,6 – le-a acumulat doamna Silvia Șilov. Contracandidata sa, Alina Armaș, a acumulat 9,4 puncte.

Silvia ȘILOV: Câștigarea acestui concurs înseamnă noi perspective în activitate. Simt susținerea colectivului și sper împreună să facem lucruri frumoase.

Alina ARMAȘ: Participarea în acest consurs înseamnă pentru mine o experiență frumoasă, care îmi va fi de ajutor în activitatea zilnică.

Precizăm că doamna Silvia Șilov a câștigat acest concurs pentru a treia oară și  va deține funcția de directoare a IPLT „A.S.Pușkin” următorii cinci ani.

Articolul precedentAstăzi sunt prognozate ploi, iar sâmbătă ar putea cădea lapoviță
Articolul următorDoi experți polonezi au vizitat primăria municipiului Soroca
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.