Patru soroceni au primit Titlul Onorific „Omul Anului 2019”

0
231

Academia Națiunii Române a desfășurat, pentru prima oară, Gala Premiilor de Excelență, în cadrul căreia a fost conferit Titlul Onorific „Omul Anului 2019”, la câteva categorii.

Îmbucurător este faptul că printre laureați se regăsesc și patru soroceni, și anume: la categoria ”FAMILIA ANULUI” – familia APREOTESEI Vasile; categoria „PREOTUL ANULUI” – preot HULUȚĂ Sorin, parohul Bisericii Sfinții Martiri Brâncoveni; categoria „PEDAGOGUL ANULUI” – BEJAN Ana, ex-prefect de Soroca, și GHERGHILIJIU Olga – președinta Consiliului Unirii Soroca, profesoară la LT „Ion Creangă”.

Felicitări!


Articolul precedentDoar un singur caz de infectare cu Covid în raionul Soroca. În total, + 569 persoane infectate, + 18 decese.
Articolul următorAnsamblul din Racovăț la Festivalul-concurs online „V-am ura, v-am tot ura” / VIDEO
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.