Pasagerii care au procurat biete la avion, iar serviciul nu le-a fost prestat, își pot recupera banii

0
138

  Într-o conferință de presă, primul ministru, Dorin Recean, a declarat că, persoanele care au procurat bilete, iar serviciul nu le-a fost prestat, își pot recupera banii, indiferent dacă au plătit biletele cu cardul sau nu.

  În acest context, Autoritatea Aeronautică Civilă a constatat, în cadrul unui control inopinat, că Air Moldova a admis mai multe încălcări privind rambursarea mijloacelor bănești  în contextul zborurilor anulate. Mai exact, a fost depășit termenul de rambursare. Potrivit prevederilor legale, întregul cost al biletului la prețul de achiziție se efectuează în termen de șapte zile, nu de 30 de zile cum practica operatorul. Air Moldova a fost sancționată pentru utilizarea de practici comerciale înșelătoare în baza prevederilor din Cod Contravențional.


Articolul precedent„World Scholar’s Cup” revine în Republica Moldova: Pregătiți-vă să vă testați cunoștințele!
Articolul următorProduse de tutungerie și alcool în valoare de 100 mii de lei, ridicate de polițiști
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.