Până la 15 ianuarie 2022 vom trăi în condiții de Stare de urgență în Sănătate Publică

0
272

  Conform deciziei CNESP de ieri, Starea de urgență în sănătate publică, în Republica Moldova, se prelungește până în data de 15 ianuarie 2022.

Decizia a fost aprobată ieri, în cadrul ședinței Comisiei naţionale extraordinare de sănătate publică (CNESP). Membrii CNESP au constatat că situația epidemiologică se menține extrem de îngrijorătoare la nivel național.

Membrii CNESP au decis să mențină restricțiile actuale la nivel național, cu posibilitatea de revizuire a acestora în funcție de evoluția situației epidemiologice. Conform deciziei aprobate  de CNESP, studenții din învățământul profesional tehnic și cel superior vor avea posibilitatea să susțină examenele cu prezența fizică, în cazul în care în localitate se atestă prag de alertă portocaliu.


Articolul precedentTrei culori (Crina Tureac şi Alexei Vicol) / VIDEO / SĂ NE AMINTIM
Articolul următor498 de persoane infectate și 32 decese, raportate ieri
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.