O problemă mai puțin la Soroca – la cimitirul de la Bujorăuca a fost construit un WC

0
388
   După cum scrie Serviciul de presă al primăriei Soroca, „…la inițiativa și insistența primarului Lilia Pilipețchi s-a rezolvat o problemă majoră în cimitirul de la Bujorăuca- WC-ul. Aici a fost construit un WC din piatră, acesta a fost unicul tip pe care îl permiteau circumstanțele. La fel, aici a mai fost construit un zid de protecție și un gard metalic. Din bugetul primăriei pentru aceste lucrări au fost cheltuiți circa 90 000 lei. În următoarele zile în preajma WC –ului va fi pus și pietriș. Amintim că în acest cimitir nu a existat niciodată un WC, iar necesitatea acestuia se simțea demult și problema era chiar una stringentă”.
(SURSA și FOTO: Serviciul de presă al primăriei mun. Soroca)
Articolul precedentLeul moldovenesc scade, în comparație cu dolarul, euro și leul românesc
Articolul următorPrimăria Soroca și prestatorii serviciilor de transport au discutat despre respectarea orarului de lucru.
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.