O nouă creștere a tarifului la curentul electric este posibilă, iar guvernul calculează mărimea compensațiilor

1
253

Invitat la emisiunea „În profunzime” de la PRO TV, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spânu, a declarat că, până la finele lunii iunie va fi clar care va fi mărimea compensației acordate de guvern, la consumul de curent electric.

Oficialul a menționat, că se lucrează asupra acestui subiect, la indicația premierului Natalia Gavrilița. Ministrul a mai spus că, prețul mare de achiziție a energiei electrice din România – în mediu, de 180 de euro pentru un MW/h, ar putea determina o nouă creștere a tarifului.

1 COMENTARIU

  1. Dacă Constitutia RM spune că toti suntem egali în fața legii atunci de ce se face diferentiere la repartizarea compensatiilor. Mult mai corect ar fi de virat fiecărui lucrător-cetatean un minim pentru a nu îngheța la iarnă, iar cine va vrea mai multă căldură — să achite diferența conforma standardelor UE. Cat priveste salariile mici, unii primesc ceea ce au învatat din scoală. Cine a chiulungit/trandavit la scoală, nu a făcut o facultate, poate că isi merită destinul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.