O nevastă i-a găsit amantă soțului și îi plătește 400 de euro lunar

0
1684
 O femeie a fost lăudată după ce a dat anunț la mica publicitate pentru a găsi o amantă pentru soțul ei. Pattheema a avut noroc și se pare că a găsit partenera potrivită pentru bărbat.

Pattheema, în vârstă de 44 de ani, o doamnă din Thailanda, a apelat la TikTok pentru a căuta o amantă pentru bărbatul ei. „Vreau să angajez trei amante pentru soțul meu”, a anunțat femeia, într-un anunț controversat, care, între timp, a fost șters.

În videoclip se specifica limpede că Pattheema caută o amantă cu vârsta între 30 și 35 de ani, care să fi absolvit liceul. Mai mult, aceasta trebuie să demonstreze, cu documente medicale, că nu are HIV. „O să primești cel puțin 15.000 bahți pe lună (400 euro), cazare și masă gratis. Dar trebuie să mă ajuți. Două femei vor fi angajate să mă ajute cu documentația la birou și una va avea grijă de mine, soțul și copiii mei”, sună anunțul straniu.

Femeia le-a asigurat pe candidate că nu va fi deranjată de amantele soțului ei. „Vă garantez că nu ne vom certa. O să îi permit soțului meu să aleagă cu cine se culcă noaptea. Fără program, poate alege el singur”, a spus femeia.

Videoclipul a devenit viral pe rețeaua socială în Thailanda, cu 56.000 de like-uri și 2.000 de comentarii. Totodată, Pattheema a găsit o amantă de 33 de ani pentru soțul ei.

Amanta, care este și „bună prietenă” cu Pattheema, va mânca alături de cuplu și cei trei plănuiesc să trăiască împreună, scrie Daily Star. (SURSA: Gândul)

Articolul precedentDe pe scările de la Lumânarea Recunoștinței, Roca a ajuns pe vapor în Germania
Articolul următorPintilie Călătorul – de astăzi vara este „pe ducă”, iar toamna se face tot mai resimțită
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.