O femeie a încercat să vândă cu 4000 euro un dinte de mamut, dar a fost prinsă de poliție

0
139

O femeie a încercat să vândă cu mii de euro un molar de mamut care datează de 10.000 de ani. Anunțul a fost postat pentru scurt timp pe o platformă de vânzare online.

Polițiștii au reușit să o identifice pe femeie și să recupereze fosila. Verificările polițiștilor au scos la iveală că un bărbat din localitatea Borlești, județul Neamț a găsit fosila în 2018, în albia râului Nechit. Înainte să moară, omul i-a dăruit obiectul unei femei de 55 de ani din aceeași localitate. Aceasta a păstrat fosila ani de zile fără să știe despre ce este vorba și cât valorează.
 
Se pare însă că între timp a aflat ce deține în casă și a încercat să îl vândă pe o platformă de vânzări online contra sumei de 4.000 de euro, potrivit unor surse. Molarul de mamut, estimat la o vechime de aproximativ 10.000 de ani, a fost ridicat de organele de politie și în perioada următoare va fi predat unei instituții specializata a statului, conform dispozițiilor legale.
 
SURSA: Digi24.ro
Articolul precedentPatru majorări de tarife la curentul electric – record absolut pentru Republica Moldova
Articolul următorȚările nordice nu ne vor lăsa să înghețăm la iarnă
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.