O „colegă” a primadonei Ala Pugaciova propune autorităților rusești să-i retragă acesteia cetățenia

0
277

 Faptul că artiștii din Rusia apreciază diferit  „operațiunea militară specială a Rusiei în Ucraina” și că unele celebrități s-au împărțit în două tabere – „pro” și „contra”, este bine cunoscut. Ba mai mult, din cauza aceasta s-au „stricat” mai multe prietenii, iar în unele cazuri chiar se recurge la atacuri sub centură.

Ultima „noutate” din  show business-ul rusesc șochează – cântăreața Vica Țâganova a propus autorităților din țara să-i retragă cetățenia primadonei Ala Pugaciova, după cum scrie site-ul Мойка78.

Motivul? Tinerii interpreți nu se pot impune pe scena rusească, fiindcă aceasta este ocupată de dinastiile de „stele”, iar la posturile TV apar unele și aceleași fețe.

Articolul precedentNicolae ROBU: „Mulțumesc lui Dumnezeu că mi-am văzut visul împlinit – să fiu în slujba Bisericii neamului meu românesc”
Articolul următorSărbătoare mare pentru soroceni și oaspeți – revin Iarmarocul “Produs de Soroca” și Festivalul “Fanfara argintie”
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.